Inschrijven Team voor het RCZ Toernooi

Hier kunt u uw team inschrijven voor het RCZ Toernooi gehouden op zaterdag 6 juni 2020. De kosten voor het toernooi bedragen € 40,- per team en de dag wordt net zoals vorig jaar afgesloten met een Indisch buffet (ook geschikt voor de vegetarier), de kosten voor het eten zullen € 15,- per persoon bedragen (exclusief dranken)

Wij hopen dat u zich ook in grote getallen voor het toernooi en het etentje inschrijft. Meer informatie zult u op de site aantreffen gedurende de aanloop naar het toernooi.

Het toernooi staat open voor alle teams die aan de RCZ competitie hebben meegedaan EN alle recreanten gelegenheidsteams (Bonds en NIET Bonds), zie ons toernooireglement voor meer informatie.

Extra Poule Sterkte

Tijdens komend toernooi en in het nieuwe seizoen gaan wij van start met een pilot competitie die uitgaat van een sterkte van zesde divisie, waar er met veer wordt gespeeld en die ook openstaat voor competitie spelers. Deze sterkte hebben wij de V1 gedoopt.

Teamcaptain

Notitie

Het is mogelijk om bij het etentje een introducee mee te nemen, geef deze introducee of introducees op als gewone spelers/speelsters. Geef daarnaast in het opmerkingenveld aan wie de introducees zijn.

Teamlid Toevoegen


Door een team te registreren verklaart u akkoord te gaan met ons toernooi regelement EN de bijbehorende kosten per team. De kosten dienen voldaan te worden voor aanvang van het toernooi.

Toernooi Reglement 

Annuleer 


Inschrijven Team(s)

De inschrijving is geregistreerd, binnenkort nemen wij via email contact met u op, u zult nog een bevestiging van deze inschrijving ontvangen in het door u opgegeven email adres, mocht deze bevestiging niet binnen het komende uur ontvangen zijn controleer dan uw spam filter instellingen.

Bedankt voor uw inschrijving, het RCZ team.


Ok