Registreer als Gebruiker

Welkom, op deze pagina kunt u zich als gebruiker registeren voor de RCZ Badminton website. Als aangemeld gebruiker kunt u naast de standaard openbare functies ook de functies gebruiken die wij onze geregistreerde gebruikers ter beschikking stellen. Indien u bijvoorbeeld standen van een gespeelde wedstrijd wilt doorgeven dan moet u aangemeld zijn als geregistreerd gebruiker.

Aan registratie en gebruik van de site en aan haar functies zijn geen kosten verbonden! Na registratie en goedkeuring door de RCZ krijgt u via email een link gestuurd. Via deze link kunt u dan vervolgens uw wachtwoord instellen waarmee u tot alle extra functies toegang heeft waarvoor u door de RCZ Badminton gerechtigd bent.

RCZ Badminton behoudt het recht voor om personen zonder opgave van reden toegang tot de site en delen van de site te weigeren of bij onder andere misbruik de toegang te ontzeggen.

Door registratie verklaart u akkoord te gaan met onze gebruiksvoorwaarden en privacy richtlijnen. U kunt deze lezen en door op de volgende knoppen te klikken...


Gebruiksvoorwaarden  Privacy richtlijnen

Annuleer 

Registratie Succesvol

Registratie is succesvol verlopen, nadat uw aanvraag is goedgekeud door RCZ Badminton ontvangt u een link via het opgegeven email adres (met dit email adres kunt u ook inloggen)

Via de verzonden link activeert u uw account en kunt u uw wachtwoord instellen.

Deze link blijft geldig binnen 24 uur na ontvangst van de email.


Ok